Om oss

Om GBA Arkitektur

Arkitektur & Design | Bygg- & Projektledning.

Om GBA Arkitektur

GBA arkitektur har alltid fokuserat på byggnader som ska vara hållbara ur ett miljöperspektiv och som också ska vara hållbara ur brukarens perspektiv, dvs ha så låg energiförbrukning som möjligt, ha ett gott och friskt inomhusklimat och ha lågt underhållsbehov på lång sikt. 

Byggnader med gedigna material av hög kvalitet. Med andra hus, byggnader som man mår bra i och under väldigt lång tid.

Naturligtvis handlar det samtidigt om unik och tilltalande arkitektur. En arkitektur som är harmonisk och balanserad, som speglar platsen eller som tvärtom sticker ut. En arkitektur som är väl genomtänkt för alla sina syften och som gör att det helt enkelt känns helt rätt.

En byggnad finns ju alltid i ett speciellt sammanhang, vare sig det står ensamt i naturen eller bland andra byggnader. Därför måste varje byggnad utformas efter just den plats där den ska stå och för det syfte som den byggs. 

En optimal helhet

Med vår gedigna kunskap om byggekonomi och bygglogistik formar vi byggnaden efter den stil, arkitektur och det innehåll som önskats och efter den uppsatta budgeten.

Vi gör gärna allt som behövs för att huset ska bli som det var tänkt från början, så därför gör vi också konstruktionsritningar och förfrågningsunderlag. Vi samordnar också gärna med fristående konsulter och kan vara en länk i kommunikationen med kommunen.

Arkitektexamen LTH 

KKH (Stockholm)  arkitektur post-grad

Äldre byggnadstekniker och material  LTH

International Construction Management LTH

40 års erfarenhet från stora som små arkitektkontor i framför allt Malmö, men även Stockholm, Dar-es-Salaam Tanzania och Pretoria Sydafrika 

Gunilla Rommerskirchen
Arkitekt SAR/MSA
+46 (0)70 831 4549

Kontakt

Vill du komma i kontakt?

Vill du veta mer om våra tjänster och vad vi erbjuder? Tveka inte på att ta kontakt!